In samenwerking met Andress Consulting 

Loopbaanbegeleiding: vanuit jouw passie, vaardigheden en talenten naar de job die bij je past

Loopbaanbegeleiding is een persoonlijke begeleiding op maat die jou helpt om je professionele doelstellingen te bepalen en helder te formuleren. Ik geloof in opbouwende coaching, met vooral oog voor werktevredenheid en productiviteit op professioneel vlak. Dankzij loopbaanbegeleiding ontdek je welk professioneel parcours aansluit bij jouw talenten, vaardigheden en verwachtingen. We vinden samen waar jouw passie ligt, want het is net door te werken vanuit je passie dat je veel voldoening ervaart.

Welke thema’s komen aan bod bij loopbaanbegeleiding?

  • Heb ik een job die aansluit bij mijn talenten, behoeften en verwachtingen?
  • Welke nieuwe uitdaging past bij mij?
  • Hoe bereik ik een gezonde work-life balance?
  • Hoe maak ik de keuze die bij mij past?
  • Wat zijn mijn vaardigheden en talenten eigenlijk en hoe zet ik die optimaal in?
  • Hoe verbeter ik mijn communicatievaardigheden?
  • Hoe kan ik stress op het werk aanpakken en mijn grenzen stellen?
  • …..

Resultaatgerichte loopbaanbegeleiding

Via loopbaanbegeleiding verwerf je inzicht in je vaardigheden en talenten. Vanuit een herontdekte authenticiteit en gedrevenheid maak je je eigen keuzes en ga je een hernieuwd engagement aan. Is je huidige job jou op het lijf geschreven? Of past een andere functie of baan beter bij jou? Wat heb jij nodig om te werken vanuit je passie? Tijdens onze sessies help ik jou om te ontdekken wat je echt wilt en hoe je de eerste stappen in de juiste richting zet.

Loopbaanbegeleiding via loopbaancheques

Loopbaanbegeleiding wordt financieel ondersteund door de Vlaamse overheid. Die vergoedt het grootste gedeelte van de kostprijs. Je kunt je loopbaanbegeleiding betalen met loopbaancheques. Per cheque betaal je 40 euro. Voor de voorwaarden en aanvraagprocedure surf je naar www.vdab.be/loopbaanbegeleiding.

Wil je je professionele leven verbeteren of veranderen? Kies dan voor loopbaanbegeleiding en ontdek welke job bij je talenten en bij je leven past. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Getuigenissen

 

Wens je onze brochure te ontvangen rond aanpak burn-outpreventie en re-integratie?

Dank voor je interesse! Je gaat zo dadelijk een mail ontvangen met de link naar onze brochure