Rike Weltjens, coach met twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven

  ‘Als je een schip wilt bouwen, roep dan geen mannen bij elkaar om hout te verzamelen, het werk te verdelen en orders te geven. In plaats daarvan, leer ze verlangen naar de enorme eindeloze zee!’

                                                                                                      Antoine de Saint-Exupéry

Ik ben Rike. Mijn rijkgevulde loopbaan heeft me gemaakt tot wie ik vandaag ben: een gecertificeerde executivecoach, stress- en burn-outcoach, lifecoach én trainer. De rode draad? Ik ben een coach die in elk traject kiest voor de mens achter het verhaal. Ik geloof in het eigen potentieel en in de autonomie van elke mens om tot een blijvend, positief resultaat te komen.

Blijven leren, blijven bijscholen

Ik ben gecertificeerd door de Internationale Coach Federatie (ICF). Dat levert me de titel ‘Coach ACC’ op, een standaard voor professionele coaches. Ik heb mijn expertise uitgebreid met een certificatie als stress- en burn-outcoach, en met een mastercertificatie voor neurolinguïstisch programmeren (nlp). Ik volgde ook gerichte opleidingen, zoals transactionele analyse en organisatie-, systeem- en familieopstellingen. Om mijn vakgebied maximaal te beheersen, school ik me voortdurend bij.

Diepgravende persoonlijke coaching

Ik kies resoluut voor een diepgaand proces, een persoonlijke coaching. Met mijn pragmatische aanpak, enthousiasme, no-nonsense attitude en flexibiliteit ga ik voluit voor een duurzaam resultaat. Ik inspireer je om je – vanuit je authentieke kracht – bewust te maken van je eigen potentieel, jezelf te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen. Zo ervaar je meer levenskwaliteit, vreugde en bezieling, zowel persoonlijk als professioneel.

Mijn visie op coaching

Coaching is in de eerste plaats een manier van zijn, een attitude. Door je te laten coachen kies je ervoor om inzicht te krijgen en te blijven groeien. Zo sta je sterker in je job en je leven én voel je je beter in je vel. Je creëert een positieve spiraal. Je voelt je in balans, je krijgt energie, en je haalt meer plezier uit de dingen die je doet.

Samen streven naar groei

Jouw groeiproces is zowel gericht op jezelf en je emoties als op het resultaat dat je wilt bereiken. Ik werk daarom altijd samen met jou rond vier pijlers: handen, hoofd, hart en bezieling. Waarden als integriteit, vertrouwen en respect zijn voor mij als coach erg belangrijk en vormen de basis van elke samenwerking.

Ben je op zoek naar een coach met ervaring en expertise? Een coach met een pragmatische en mensgerichte aanpak? Neem dan gerust contact op voor een eerste gesprek.

Wens je onze brochure te ontvangen rond aanpak burn-outpreventie en re-integratie?

Dank voor je interesse! Je gaat zo dadelijk een mail ontvangen met de link naar onze brochure